Home > Ontwikkeling en Dagbesteding

IT ontwikkeling en dagbesteding

Wil je vormgeven koppelen aan technische vaardigheden? Dan kun je je ontwikkelen tot WordPress webbouwer. Je volgt een opleiding om zelfstandig websites te ontwerpen en te bouwen. Daarna mag je een oefen website maken en vervolgens echt aan opdrachten werken. Wil je liever programmeren? Unity, C#, Python, CSS, Java, HTML en PHP zijn programmeertalen waar onze Meewerkers in programmeren of leren programmeren. Via online zelfstudie met certificaat. Als je deze programma’s beheerst, kun je apps of programma’s maken. Natuurlijk kun je je bij ons ook ontwikkelen als Game developer. Van het bedenken van een game, het vormgeven tot het programmeren. Je volgt eerst een onlinecursus in een programmeertaal en eventueel een grafische cursus om de game mooi vorm te geven.

Multi Media ontwikkeling en dagbesteding

In onze grafische studio kun je een opleiding Photoshop, Illustrator of Indesign volgen. Je kunt daarmee een logo, visitekaartjes, een brochure of een nieuwe huisstijl ontwerpen. Ook kun je leren een nieuwsbrief, een magazine, website of advertentie vorm te geven. Zowel digitaal als gedrukt. Maar natuurlijk kun je je ook storten op 3D ontwerpen met Blender of op video editing.

Creatieve ontwikkeling en dagbesteding

Hier kun je je creatief uiten en ontwikkelen in verschillende vormen. Er is gelegenheid tot schilderen, tekenen, boetseren en fotografie. Alle activiteiten zijn op verschillende dagdelen ingeroosterd. Een combinatie van een dagbesteding grafisch of IT en het creatief atelier behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.