Home > Over ons

Doelgerichte werkwijze en sociale ontwikkeling

Onze Meewerkers dienen over motivatie te beschikken om verder te willen komen. Gedwongen deelname werkt niet, er moet een intrinsieke wens zijn om te leren. Dit hoeft niet vakmatig te zijn. Ontwikkelen naar zelfstandig functioneren en je staande kunnen houden in een moeilijke maatschappij is ons eerste doel. We leren ze afspraken maken en nakomen, samenwerken, voor zichzelf opkomen, complimenten ontvangen, teleurstellingen verwerken en verantwoordelijkheid nemen voor hun werkzaamheden en ontwikkeling. Voor iedere ‘Meewerker’ maken we een ontwikkelplan, dat een realistisch perspectief biedt van alle mogelijkheden, maar ook de onmogelijkheden

Onze Meewerkers moeten in staat zijn om zelfstandig te kunnen werken. Meewerken heeft zo’n 90 online cursussen op het gebied van IT en Multi Media die gevolgd kunnen worden. Wij helpen onze ‘Meewerkers’ om zelfredzaam op de werkvloer te functioneren. In een beschermde en veilige omgeving kunnen ze zijn wie ze zijn, mogen ze hulp vragen en fouten maken. Wij vangen onze ‘Meewerkers’ op bij tegenslag. Wij kijken naar talenten en mogelijkheden en zetten psycho-educatie en empowerment in om cliënten verder te helpen.

Maak een afspraak

Meewerken.com is HKZ gecertificeerd

Het Meewerken team

De dagelijkse leiding is in handen van Monica Falck en Dennis Klawer. Monica is psycho- sociaal therapeut en HR-manager. Verder heeft ze ruime ervaringsdeskundigheid in omgaan met ASS. Dennis is autisme coach, art-director en heeft veel ervaring als ondernemer in de Grafische- en IT-sector. Samen hebben ze een netwerk bij onderwijs- en zorginstellingen, gemeenten en organisaties. Tanja en Henda zorgen samen voor onze cliënten- en financiële-administratie. We hebben een team van 6 autisme coaches met ieder een eigen groep cliënten, en twee flexwerkers. Naast het vaste team zijn er altijd stagiaires socialwork bij Meewerken, zij brengen enthousiasme en hebben door hun leeftijd een voorbeeldfunctie voor onze Meewerkers.

MONICA FALCK & DENNIS KLAWER
Directie

Medewerkers

TANJA VAN SAS
Office Manager

RHEA OOSTING
Coach

KIM VAN SLOTEN
Coach

SUZE VAN ECK
Coach

HENDA VOERMAN
Financieel Medewerker

JENNIFER LANKREIJER
Coach

JOLIJN VERRIPS
Coach

BAS DE BOIS
Coach

Flexpool

JOB VAN DER LINDEN
Coach

LEAH DE HEIJ
Coach

Studenten

ROMY KLEIN

 

LISETTE SOETENS

 

CHEZ VANENBURG

 

SARA ZAAL

 

DJENTIE LOOYSEN