Home > Over ons

Doelgerichte werkwijze en sociale ontwikkeling

Onze Meewerkers dienen over motivatie te beschikken om verder te willen komen. Gedwongen deelname werkt niet, er moet een intrinsieke wens zijn om te leren. Dit hoeft niet vakmatig te zijn. Ontwikkelen naar zelfstandig functioneren en je staande kunnen houden in een moeilijke maatschappij is ons eerste doel. We leren ze afspraken maken en nakomen, samenwerken, voor zichzelf opkomen, complimenten ontvangen, teleurstellingen verwerken en verantwoordelijkheid nemen voor hun werkzaamheden en ontwikkeling. Voor iedere ‘Meewerker’ maken we een ontwikkelplan, dat een realistisch perspectief biedt van alle mogelijkheden, maar ook de onmogelijkheden.

Onze Meewerkers moeten in staat zijn om zelfstandig te kunnen werken. Meewerken heeft zo’n 90 online cursussen op het gebied van IT en Multimedia die gevolgd kunnen worden. Wij helpen onze ‘Meewerkers’ om zelfredzaam op de werkvloer te functioneren. In een beschermde en veilige omgeving kunnen ze zijn wie ze zijn, fouten maken en mogen ze hulp vragen. Wij vangen onze ‘Meewerkers’ op bij tegenslag. Wij kijken naar talenten en mogelijkheden en zetten psycho-educatie en empowerment in om cliënten verder te helpen.

Maak een afspraak

Meewerken.com is HKZ gecertificeerd

Het Meewerken team

De dagelijkse leiding is in handen van Monica Falck en Dennis Klawer. Monica is psychosociaal therapeut en HR-manager. Ze is zeer ervaringsdeskundig in het omgaan met ASS. Dennis is autismecoach, art director en heeft veel ervaring als ondernemer in de grafische en IT-sector. Samen hebben ze een netwerk bij onderwijs- en zorginstellingen, gemeenten en organisaties.

Tanja is onze officemanager, ADHD-coach en ervaringsdeskundige in omgaan met ASS. Ze is voor de meeste vragen het eerste aanspreekpunt. Tanja zorgt samen met collega Henda voor de cliënten- en financiële administratie. Rhea is onze zorgcoach. Als autismecoach en ervaringsdeskundige is zij een fijne ondersteuner voor onze Meewerkers.

Suze en Kim zijn onze nieuwe teamspelers en zorgcoaches. Met hun frisse blik en motivatie zetten zij zich in voor alle Meewerkers. Jolijn is leiding van de structuurgroep op de maandagen en dinsdagen en leidt deze afdeling in goede banen met behulp van de Social Work-stagiaires. Ook de flexwerkers dragen bij aan het team van vestiging Soest.

MONICA FALCK & DENNIS KLAWER
Directie

Medewerkers

TANJA VAN SAS
Office Manager

RHEA OOSTING
Coach

KIM VAN SLOTEN
Coach

SUZE VAN ECK
Coach

HENDA VOERMAN
Financieel Medewerker

JENNIFER LANKREIJER
Coach

JOLIJN VERRIPS
Coach

BAS DE BOIS
Coach

JOB VAN DER LINDEN
Coach

Flexpool

LEAH DE HEIJ
Coach

Stagiaires

LISETTE SOETENS

DJENTIE LOOYSEN

CHEZ VANENBURG

SARA ZAAL

MIKKI VAN DE BEDEM

JUSTIN VAN HEK