Home > Contact

Meewerken Soest

Onze vestiging aan de Van Lenneplaan ligt aan de rand van Soest op fietsafstand van Baarn en Amersfoort. Ook met het openbaar vervoer zijn we prima te bereiken. Het NS-stations Soest-Zuid ligt op 10 minuten lopen en de bus stopt bijna voor de deur.

Van Lenneplaan 69a 3768 XN Soest
T 035 – 631 58 80
E info@meewerken.com

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag van 9:00 – 17:00 uur.Meewerken de Bilt


Met openbaar vervoer

Vanaf Utrecht Centraal Station:
Neem bus 77 richting Bilthoven. Stap uit bij halte Alfred Nobellaan in De Bilt, dit is de eerste halte in De Bilt. Deze busreis duurt 20-25 minuten. Zie verder looproute.

Vanaf Station Bilthoven:
Neem bus 77 richting Nieuwegein. Stap uit bij halte Alfred Nobellaan in De Bilt, dit is de laatste halte in De Bilt. Deze busreis duurt 10-15 minuten. Zie verder looproute

Looproute vanaf bushalte Alfred Nobellaan:
Als je bent uitgestapt bij de halte Alfred Nobellaan loop je terug richting de stoplichten, daar steek je de weg over (dit is de Biltse Rading; grote weg met middenberm). Aan de overzijde loop je rechtsaf het fietspad op, dat pad komt uit op de straat Weltevreden. Die straat loop je in, en na een paar gebouwen aan de rechterzijde van die straat, vind Meewerken.com Dat bevindt zich in een gebouw met een deels witte gevel, ingang aan de voorzijde (linkeringang).

Vanaf de bushalte is het ca. 5 minuten lopen naar Meewerken.com

Weltevreden 4a 3731 AL de Bilt
T  035 – 631 58 80
debilt@meewerken.com

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag van 9:00 – 16:00 uur.