Home > Ontwikkeling

IT ontwikkeling en dagbesteding

Wil je vormgeven koppelen aan technische vaardigheden? Dan kun je je ontwikkelen tot WordPress webbouwer. Je volgt een opleiding om zelfstandig websites te ontwerpen en te bouwen. Daarna mag je een oefen website maken en vervolgens echt aan opdrachten werken. Wil je liever programmeren? Unity, C#, Python, CSS, Java, HTML en PHP zijn programmeertalen waar onze Meewerkers in programmeren of leren programmeren. Via online zelfstudie met certificaat. Als je deze programma’s beheerst, kun je apps of programma’s maken. Natuurlijk kun je je bij ons ook ontwikkelen als Game developer. Van het bedenken van een game, het vormgeven tot het programmeren. Je volgt eerst een onlinecursus in een programmeertaal en eventueel een grafische cursus om de game mooi vorm te geven.

Multi Media ontwikkeling en dagbesteding

In onze grafische studio kun je een opleiding Photoshop, Illustrator of Indesign volgen. Je kunt daarmee een logo, visitekaartjes, een brochure of een nieuwe huisstijl ontwerpen. Ook kun je leren een nieuwsbrief, een magazine, website of advertentie vorm te geven. Zowel digitaal als gedrukt. Maar natuurlijk kun je je ook storten op 3D ontwerpen met Blender of op video editing. Eenmaal per week op vrijdag gaat er een groep op pad met de fotocamera en natuurlijk kun je je eigen foto’s daarna bewerken met de computer.

Trainingen & Activiteiten

Binnen de dagbesteding zijn er een paar wisselende activiteiten waaraan je mee kunt doen. Zo is er een hardloop groepje, een groepje creatievelingen en een groep die Dungeons en Dragons speelt. Als je wil en er is plaats dan kun je aan een activiteit deelnemen. Op de vrijdagmiddag is er een wisselend aanbod van activiteiten onder de noemer ‘vrijdagmiddag borrel’. Je kunt je hiervoor opgeven als je hieraan mee wil doen. Meewerken geeft ook assertiviteitstraining en sociale vaardigheidstraining binnen de dagbestedingssetting. Hiervoor heb je wel een extra beschikking nodig, en een eigen bijdrage van € 16,00 per training van 12 lessen.