Home > Soest

Het Meewerken team

De dagelijkse leiding is in handen van Monica Falck en Dennis Klawer. Monica is psychosociaal therapeut en HR-manager. Ze is zeer ervaringsdeskundig in het omgaan met ASS. Dennis is autismecoach, art director en heeft veel ervaring als ondernemer in de grafische en IT-sector. Samen hebben ze een netwerk bij onderwijs- en zorginstellingen, gemeenten en organisaties.

Tanja is onze officemanager, ADHD-coach en ervaringsdeskundige in omgaan met ASS. Ze is voor de meeste vragen het eerste aanspreekpunt. Tanja zorgt samen met collega Henda voor de cliënten- en financiële administratie. Rhea is onze zorgcoach. Als autismecoach en ervaringsdeskundige is zij een fijne ondersteuner voor onze Meewerkers.

Suze en Kim zijn onze nieuwe teamspelers en zorgcoaches. Met hun frisse blik en motivatie zetten zij zich in voor alle Meewerkers. Jolijn is leiding van de structuurgroep op de maandagen en dinsdagen en leidt deze afdeling in goede banen met behulp van de Social Work-stagiaires. Ook de flexwerkers dragen bij aan het team van vestiging Soest.

MONICA FALCK & DENNIS KLAWER
Directie

Coaches

RHEA OOSTING
Coach

KIM VAN SLOTEN
Coach

SUZE VAN ECK
Coach

LISETTE SOETENS
Stagiaire

DJENTIE LOOYSEN
Stagiaire

LEAH DE HEIJ
Stagiaire

Meewerkers

LAWRENCE

CAS

LODEWIJK

ROBBERT

ROBIN

ANNE-LOT

JASPER

HUUB

NIKKI

FABIO

BART

BART

LAURA

SALOMÉ

STEFAN

SEBASTIAAN

WENDY

QUINTUS

STEFAN

ANNA

ADRIE

PETER

SAM

JORDY

MICHAEL

LARS

STEFAN

FLOOR

DYLAN

SAMUËL

BERNADINE

FERDI

LUCAS

ROAN

TOBIAS

TONI

MICHELLE

EVELIJN

BART

MARTIN